Renovado
2015 Fierbinte LCD Display Bluetooth Car Kit Set MP3 FM Transmitter SD USB Incarcator Handsfree Set Fierbinte 6WG5

2015 Fierbinte LCD Display Bluetooth Car Kit Set MP3 FM Transmitter SD USB Incarcator Handsfree Set Fierbinte 6WG5

Disponibilitatea produsului: Disponibil pentru ordine
RON 24.00
RON 32.64

sac LCD Display Bluetooth Car Kit Set MP3 FM Transmitter SD USB Incarcator Handsfree Set
Introducere :
Acest produs este albastru-dinte incarcator auto mp3 player pentru vehicul. Adaptarea profesională de înaltă performanță, modul bluetooth, built-in mp3 decoder chip face capabil de redarea de fișiere de muzică în u disc, trăgând în sistemul stereo auto prin wireless. În plus, în timpul bluetooth conectare, redare muzica telefonului și transmițător FM pentru Auto Audio, ca apelurile de intrare comută automat la difuzor stat, terminare apel, atunci în mod automat înapoi la music player. Deci nu faci nici o modificare, cu ușurință, bucurându-se de muzica si convorbiri telefonice fără comenzi manuale în timp ce sunteți de conducere.
Caracteristici :
Bluetooth hands - free.
Suport de încărcare a telefonului mobil. Telefonul nu va avea nici o putere în mașină.
Anularea ecoului și tehnologie de suprimare a zgomotului. (atunci când mașina este cu viteze de până la 100 de metri, nu va avea nici un ecou, cu ajutorul Bluetooth telefon.)
Stereo Bluetooth și FM transmițător tehnologie.
Suport USB.
Suport pentru MP3, WMA format de muzică.
Oprire automată funcția de memorie.
Bricheta auto de alimentare direct.
Operație De Introducere :
1. Reda Muzica :
Introduceți produsul în priza pentru brichetă, apoi introduceți MP3 în priza corespunzătoare, jucătorul va intra pentru a juca stat în mod automat după detectarea fișierelor de muzică, apăsați butonul de Redare / Pauză pentru a comuta.
Porniți sistemul stereo al mașinii la modul radio FM, apoi reglați frecvența de recepție a car audio auto și de transmisie radio cu frecvență la fel, stereo al mașinii va juca muzica mașină.
2. Reglați Frecvența de Transmisie :
Apăsați pe "FM" și tastele pentru a regla frecvența între transmițător FM 87.5 ~ 89.5 ~ 90.5 ~ MHZ. Apăsați lung și apoi se adapteze rapid.
3. Apăsați scurt butonul sau cheia, poți să te joci la melodia anterioară sau piesa următoare, apăsați lung butonul de volum în jos și crește volumul.
4. Cum să Utilizați Bluetooth Handsfree Funcția :
Prima dată când utilizați difuzorul este nevoie să cod. Metoda de cod este : deschideți telefonul are funcția Bluetooth și de căutare, după căutări telefon Bluetooth pentru telefoane cu succes, acesta va pachet mașină, atunci trebuie să introduceți parola inițială 0000 incluse în telefon. Puteți efectua și primi apeluri prin difuzorul după ce conexiunea este finalizată.
Dacă telefonul cu hands-free player deja a avut cod, setări telefon permite conectarea automată Bluetooth, atunci când puterea pe difuzorul se va conecta automat la playere și telefoane mobile.

Caracteristicile propunerii

Tip De Element:
Car Kit-Ul Bluetooth
Tip De Material:
Așa cum se arată
Element Dimensiune:
no
Numele Modelului:
11076
Caracteristici Speciale:
Car Kit-Ul Bluetooth
Nume De Brand:
AGETUNR
Articol Greutate:
0.085

Cumpărătorii așa cum aleg

Masina Mână Liberă fără Fir Bluetooth Parasolar Clip Difuzor handsfree Dualstandby Telefon Builtin Speaker Music Player Prompt VocalDescrieri : Cu acest prodputeti bucura foarte mult muzica și cules de apel și nu au nevoie să vă faceți griji despre dispozitivele mobile este lipsa de energie electrică.Bluetooth navigare mesaj poate fi transmis de la telefoane la acest MP3 prin bluetooth.Caracteristici : Cu backclip.Cu de înaltă performanță builtin microfon.Suport Bluetooth 2 ADP de configurare audio.Suport Bluetooth handsfree telefon, convenabil și în condiții de siguranță pe telefon.Suport multipunct conexiuni astfel încât se pot conecta doua telefoane in acelasi timp.Comutați la modul handsfree automat la redarea de muzică de stare atunci când primește un apel.Caietul de sarcini : Versiune Bluetooth : V3.0+EDRGama de frecvențe de operare : 2.42.48 GHz ISMPutere de ieșire : Class 2, pana la 10 metriBuiltin Baterie : 800m AhTimp de încărcare : aproximativ 3 oreVorbind de Timp : 1016 oreTimp Standby : Pana la 1000 ore / ține 41 zileTensiune de încărcare : DC 5.0 V, 500m ASuport Format de Fișier : MP3 / WMASpecificații suport : HSP și HFP protocolSuport : memorie 8 telefon mobil cu Bluetooth potrivire înregistrări.Suport power off automatVĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI : Pentru că există o mulțime de comenzi pentru a procesa, dacă primiți element rupt sau încă nu primi elementul după 60 de zile, nu se grăbesc să dau revizuire rău sau să prezinte un litigiu...

Yatour Bluetooth Adaptor Auto de Muzica Digitala CD Changer Comutator Conector de Cablu Pentru Peugeot Citroen Blaupunkt / VDO RD3 Radio Înainte de licitație ,vă rugăm să confirmați mașina, pot folosi acest CD changer !!!! DACĂ este Posibil, vă rugăm să trimiteți o imagine de masina ta unitatii (față și spate),va vom confirma pentru tine ! FUNCȚIONEAZĂ CU URMĂTOARELE VEHICULE : Descriere : in zilele noastre, utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii este considerat periculos,si hands free auto kitul asigură siguranța de conducere...

Scroll